Ontspanningmassage

Stoelmassage

Onspanningsmassage

Ontspanningsmassage

Ontspanningsmassage is een goede manier om je lichaam en geest compleet te laten ontspannen. Met een rustige, zachte of stevigere massage komen je lichaam en hoofd volledig tot rust. Het is een fijne manier om de opgebouwde spanning letterlijk van je af te schudden.

Ontspanningsmassage wordt gebruikt om lichamelijke klachten te verhelpen of te verlichten. Daarbij kun je denken aan psychische of lichamelijke klachten zoals slapeloosheid, stress of spierspanning. Je lichamelijke gezondheid verbetert als je regelmatig een ontspanningsmassage ontvangt.


Wat zijn de effecten van ontspanningsmassage?

• Ontspant lichaam en geest
• Vermindert stress
• Vermindert spierspanning
• Stimuleert het zenuwstelsel
• Helpt tegen slapeloosheid
• Brengt je terug naar jezelf


Doorbreek de negatieve spiraal

Een ontspannen lichaam zorgt voor een rustig hoofd. Met een ontspanningsmassage doorbreek je de negatieve spiraal van stress en lichamelijke klachten.
Ook als je geen klachten hebt, is het fijn om tijd aan jezelf te besteden!

Tip: Boek een fullbody wellness massage. Dit is een ontspanningsmassage van 90 minuten
waarbij het hele lichaam wordt gemasseerd voor een compleet ontspannen gevoel.Stoelmassage

Wat is stoelmassage?
Stoelmassage is een doelgericht middel om stress en werkgerelateerde klachten te verlichten en te voorkomen. Door middel van het toepassen van diverse technieken afkomstig uit de klassieke-, Thaise-, Ayurvedische- en Shiatsu massage maakt de masseur rug, schouders, nek, hoofd, armen en handen los.
Het kan RSI klachten verkomen.

Laagdrempelig
Omdat de stoelmassage gemiddeld 15-20 minuten duurt en de kleding aangehouden kan worden is het laagdrempelig en bij uitstek geschikt om op de werkplek of tijdens beurzen en evenementen aan te bieden.

Voor wie is stoelmassage bedoeld?
Stoelmassage is uitermate geschikt voor mensen die:

  • veel achter de computer werken
  • regelmatig onder hoge druk werken
  • veel in dezelfde houding zitten
  • lichamelijk zwaar werk verrichten


Waar wordt een stoelmassage gegeven?
De stoelmassage kan praktisch overal gegeven worden. Voor deze massagevorm is maar een kleine ruimte nodig. Het meest prettig is een afgesloten ruimte, bijvoorbeeld een vergaderkamer. Het voordeel van de stoelmassage is dat het kan worden toegepast op de werkplek zelf. Ook tijdens evenementen en bijvoorbeeld op de beursvloer geeft de stoelmassage een extra toevoeging aan het geheel.