Soorten massage bij Massagepraktijk Maaike Büscher

Sportmassage

Sportmassage

Sportmassage zorgt zowel voor ontspanning als voor activatie van de spieren. De behandeling stimuleert de bloedsomloop, waardoor voedingsstoffen sneller worden aangevoerd en afvalstoffen sneller afgevoerd.Ontspanningsmassage

Ontspanningsmassage

Ontspanningsmassage is een goede manier om je lichaam en geest compleet te laten ontspannen. Met een rustige, zachte of stevigere massage komen je lichaam en hoofd volledig tot rust. Het is een fijne manier om de opgebouwde spanning letterlijk van je af te schudden.

Hotstone massage

Hotstone massage

Een hotstone massage is een massage met warme stenen. De stenen komen uit een verwarmd waterbad en hebben een temperatuur van ca. 45 graden. 

Cupping massage

Cupping massage

Cupping is het plaatsen van cups op een geoliede huid. Deze cups worden vacuüm gezogen en daarna rustig over de huid geschoven. De huid en verklevingen worden los gezogen en de doorbloeding sterk gestimuleerd.


Triggerpointmassage

Triggerpoint massage

Triggerpoints staan in de volksmond bekend als spierknopen. Het zijn eigenlijk zeer lokale verkrampingen in spieren waar als gevolg van een gebrek aan doorbloeding en zuurstof een overgevoelige plek ontstaat.